Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14 Sep 2009, 14:42   #1
legardere
Veteran
 
legardere
 
Join Date: Dec 2007
Location: Rasnov-BV
Posts: 157
Banlieue 13 - Ultimatum

Sau cum ar trebuii sa se faca filme de actiune.

Cred ca la capitolul film de actiune acesta ar trebuii sa fie un etalon (alaturi de predecesorul lui, cu 5 anisori mai "batran").
E drept ca este in aceeasi oala cu mai toate sechelele care tot apar intr-o veselie in ultima vreme, adica nu are foarte multe lucruri noi, si chiar se poate spune ca e mai slab de cat inaintasul lui, dar are ceva care nu prea vezi foarte des in filmele din asta categorie, si anume faptul ca este o sechela se vede de la un cap la altul, legaturie dintre personaje sunt pastrate, si chiar as putea spune ca sunt perpetuate foarte clar, astfel incat sa nu avem probleme de genul "da parca asta era altfel in celalalt".

Asdar, daca vrei sa vezi un film relaxant, de actiune, cu niste coregrafii si cascadorii demne de studiat de domnii de la Hollywood nu o sa regreti timpul petrecut cu filmul acesta. Altceva nu prea ai ce vedea in el.
__________________
Le Conte De Neveres
Chevalier De Lagardere
legardere is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Sep 2009, 15:34   #2
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Intamplarea a facut sa-l vad si eu weekend-ul trecut impreuna cu niste prieteni, la cererea lor bineinteles. Pentru distractie merge, dar in nici un caz nu l-as putea lua ca etalon. Nu filmul cel putin, dar stilul da. Actiunea e buna, dar povestea e simplista si seamana prea mult cu cea din prima parte si pe langa asta mai si insulta inteligenta privitorului in unele momente, dar avand in vedere ce si-a propus filmul, acest lucru ar putea parea mai putin important. Un astfel de moment ar fi cel in care Leito sare de pe o cladire pe alta, dar culmea ca pe fiecare deja il asteapta cate un politist (sau ce mai erau aia) si asta in conditiile in care au trimis doar vreo doi pentru a-l prinde in apartament si in conditiile in care pareau sa nu fi stiut nimic despre agilitatea sa, lucru pe care insusi liderul lor din teren a trebuie sa il afle pe calea cea grea.

Actiunea in schimb mi s-a parut destul de reusita, desi exagerata parca in unele momente. Parerea mea insa ca povestea/scenariul e cel mai important lucru intr-un film, cel putin in majoritatea, si de asta nu l-as putea privi ca mai mult decat mediocru. Daca ar reusi sa faca un film de actiune in acelasi stil, dar si cu un scenariu adevarat atunci poate ar putea crea un etalon.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Sep 2009, 22:11   #3
Disciple
Guru
 
Disciple
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 917
Distractiv film,l-am urmarit vineri seara si nu m-a dezamagit.Coregrafii de lupta bine puse la punct,umor destul, o povestioara ok si nimic mai mult.
Mi-a placut si treaba cu echipa aia formata dintr-o gagica,un negru,un nazist si un arab fiecare fiinde specialist in ceva anume,dar e ciudat ca un skinhead sa faca echipa cu un negru...
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Sep 2009, 20:00   #4
obsessed
Junior
 
obsessed
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 27
Nu l-am vazut inca, dar primul a fost un monumental entertainement de atletica exceptionala, francezi chauds muzica rap ala ghetto parisien bunicica si subiect subtire spre anorexic. Tre sa il vad si pe asta musai
obsessed is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:31.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells